Oulun Han Moo Do ry

  • Yhdistysrekisterinumero: 185.277
  • Y-tunnus: 2610960-2
  • Tilinumero: FI44 5741 3620 1395 08
  • Postiosoite: Koivikonkaari 3, 91910 Tupos
Puheenjohtaja, vetäjä

Terho Kämäräinen, 3.dan

Puheenjohtaja, vetäjä

terho.kamarainen@gmail.com

Pitkän linjan konkari Teukka vastaa seuran asioista. Huhu liikkuu, että Teukan mukaan olisi nimetty myös eräs itsepuolustusliike. Teukalta löytyy myös kymmeniä palkintoja kisoista ottelusta sekä itsepuolustuksesta. Yksi palkinnoista on itsepuolustusnäytöksen SM-kultaa!

Sihteeri, rahastonhoitaja ja vetäjä

Joonas Jyrinki, 3.dan

Sihteeri, rahastonhoitaja ja vetäjä

Joonas on leppoisa ja ystävällinen Kalajoen ukko, jolla on rautainen ote etenkin peruskurssien vetämisessä. Joonaksen vetämiä treenejä ei kannata missata! Joonakselta löytyy kymmeniä mitaleja otteluista, joista saavutuksena muun muassa 3x SM-kultaa ja Meksikon HJMS Open -kisoista hopeaa.

Vetäjä

Perttu Pisilä, 2.dan

Vetäjä

Seuran oma ninja. Ei ole heittoa tai hyppyä, josta tämä kaveri ei osaa tulla turvallisesti alas! Perttu taitaa myös erittäin komeat erikoispotkut. Pertulta löytyy kymmeniä mitaleja niin otteluista, itsepuolustuksesta, putoamistekniikoista kuin erikoispotkuista. Näistä parhaimpina saavutuksina mm. 4x SM-kultaa ottelusta.

Ville Savolainen, 0.kup

Varapuheenjohtaja, vetäjä

Villen matsireeneissä on kunnon tekemisen meininki! Villen valmennuksen alaisena on myös voitettu Hanmoodon SM-kultaa vuonna 2016.

Mari Halonen, 7.kup

Hallituksen jäsen

Pirtsakka ja täynnä ideoita oleva Mari on yksi seuran hallituksen jäsenistä. Treenaajana Mari ei anna periksi vaan lähtee rohkeasti kokeilemaan kaikkea uutta ja antaa kaikkensa tekniikoiden eteen!

 

Close Menu