Oulun Han Moo Do ry

  • Yhdistysrekisterinumero: 185.277
  • Y-tunnus: 2610960-2
  • Tilinumero: FI44 5741 3620 1395 08
  • Postiosoite: Koivikonkaari 3, 91910 Tupos
Puheenjohtaja, vetäjä

Terho Kämäräinen, 2.dan

Puheenjohtaja, vetäjä

terho.kamarainen@gmail.com

Pitkän linjan konkari Teukka vastaa seuran asioista. Huhu liikkuu, että Teukan mukaan olisi nimetty myös eräs itsepuolustusliike. Teukalta löytyy myös kymmeniä palkintoja kisoista ottelusta sekä itsepuolustuksesta. Yksi palkinnoista on itsepuolustusnäytöksen SM-kultaa!

Sihteeri, vetäjä

Joonas Jyrinki, 2.dan

Sihteeri, vetäjä

Joonas on oikein leppoista ja ystävällinen Kalajoen ukko, jolla on rautainen ote varsinkin peruskurssien vetämisessä. Tämän ukon treenejä ei kannata missata! Joonakselta löytyy kymmeniä mitalleja otteluista joista saavutuksena mm. 3x SM-kultaa ja Meksikon HJMS Open -kisoista hopeaa.

Perttu Pisilä, 2.dan

Vetäjä

Seuran oma ninja. Ei ole heittoa tai hyppyä, josta tämä kaveri ei osaa tulla turvallisesti alas! Taitaa myös erittäin komeat erikoispotkut. Pertulta löytyy kymmeniä mitaleja niin otteluista, itsepuolustuksesta, putoamistekniikoista kuin erikoispotkuista. Näistä parhaimpina saavutuksina mm. 4x SM-kultaa ottelusta.

Ville Savolainen, 0.kup

Vetäjä

Villen matsireeneissä on kunnon tekemisen meininki! Villen valmennuksen alaisena on myös voitettu Hanmoodon SM-kultaa vuonna 2016.

Panu Viinikainen, 0.kup

Varapuheenjohtaja, vetäjä

Panu "The Hurja" Viinikainen. Panu on startannut Imatran seurasta aikoja sitten ja vuosien aikana Panulle on kertynyt kymmeniä mitaleita otteluista sekä Han Moo Do:n parissa että vapaaottelussa. Viimeisin saavutus (hopeaa) löytyy HMD JKL Open kisoista vuodelta 2019.

Tuomas Mankinen, 5.kup

Rahastonhoitaja

Tuomas on rauhallinen ja varmoihin suorituksiin panostava. Tuomas hallitsee myös kohtalaisesti japanin sekä korean kielen. Jos haluat varmistaa mustasta vyöstä korean merkkien sisällön, kysy Tuomakselta! Tuomas on myös saavuttanut 2x SM-hopeaa otteluista!

Mari Halonen, 7.kup

Hallituksen jäsen

Pirtsakka ja täynnä ideoita oleva Mari on yksi seuran hallituksemme jäsenistä. Treenaajana Mari ei anna periksi vaan lähtee rohkeasti kokeilemaan kaikkea uutta ja antaa kaikkensa tekniikoiden eteen!

 

Close Menu