Oulun Han Moo Do ry siirtyy edustamaan uutta tyylisuuntaa nimeltään Boreal Hanmoodo. Se on Suomen kokeneimpien hanmoodo-osaajien perustaman uuden kamppailulajiorganisaation alaisuudessa harjoiteltava Hanmoodon tyylisuunta. Alkuperäisen Hanmoodon tavoin Boreal Hanmoodossa harjoitellaan hyvin monipuolista kamppailu- ja itsepuolustustaitoa, kohotetaan kuntoa ja opitaan soveltamaan luonnollisen liikkumisen periaatteita. Uuden organisaation toimintaa johtaa pitkään lajin parissa toimineista mustista vöistä koostuva Dan-Kollegio pääopettajanaan Antti Junikka 4.dan.

Jatkossa Oulun Han Moo Do -seuran harrastajat ovat Boreal Hanmoodon harrastajia ja tulevissa vyökokeissa suoritetaan Boreal Hanmoodon vyöarvoja. Teemme yhä yhteistyötä kaikkien oman lajimme Hanmoodon sekä sisarlajimme Hoi Jeon Hapkidon harrastajien kanssa tyylisuunnasta riippumatta ja he kaikki ovat edelleen tervetulleita vierailemaan treeneissämme ja osallistumaan tapahtumiimme. Tulemme näkemään enemmän valtakunnallista toimintaa erilaisten leirien, kilpailujen ja muiden tapahtumien muodossa ja myös seurojen vetäjille on luvassa aiempaa järjestelmällisempää koulutusta.

Tammikuussa -21 järjestämme ensimmäisen Boreal Hanmoodo -peruskurssin, tästä tulee lisätietoa myöhemmin. Viedään yhdessä lajia eteenpäin ja pidetään katse kohti tulevaisuutta juuriamme unohtamatta!

Lisätietoa Boreal Hanmoodosta löytyy sivulta

www.borealhanmoodo.com

Pohjoisesta tuulee! Oulun seura mukaan Boreal Hanmoodo -toimintaan
Close Menu