Meillä on iloisia uutisia:

1. Olemme muuttaneet entistä parempiin tiloihin 1.6.2020-alkaen. Uuden salin osoite on Äimäkuja 6.

2. Kesän treenit ovat keskiviikkoisin klo 18-19:30.

Olemme tosiaan palanneet treenitauolta.
Alla on poimintoja valtioneuvoston listasta linjausten purkamisesta ( https://valtioneuvosto.fi/…/hallitus-linjasi-suunnitelmasta… ).
– Urheilukilpailut ja -sarjat voidaan käynnistää 1.6. alkaen erityisjärjestelyin. Tästä lisää viestin loppupuolella.
– Seuraavat julkiset sisätilat avataan 1.6. alkaen hallitusti ja asteittain: valtion ja kuntien museot, teatterit, Kansallisooppera, kulttuuritalot, kirjastot, kirjastoautot, Kansallisarkiston asiakas- ja tutkijasalipalvelut, harrastustilat ja -paikat, uimahallit ja muut urheilutilat, nuorisotilat, kerhotilat, järjestöjen kokoontumistilat, kuntouttava työtoiminta ja työkeskukset.
– 50 hengen kokoontumisrajoitusta sovelletaan julkisten kokoontumisten lisäksi (suositukseen perustuvana toimintaohjeena) myös yksityisen ja kolmannen sektorin järjestämissä tilaisuuksissa, kulttuuri-, harraste-, liikunta- ja urheilutapahtumissa…

Näiden linjausten pohjalta aloitamme siis treenit uusissa tiloissa heti kesäkuun alusta keskiviikkona 3.6. Kesän ajan käymme salilla 1krt/viikko, eli treeni kesä-heinäkuun ajan vain keskiviikkoisin.

HUOM!
Henkilökohtaiseen hygieniaan tulee kiinnittää aikaisempaa enemmän huomiota (käsien pesu/desinfiointi) ja jokaisen tulee pitää huoli siitä, että SAIRAANA EI TULLA TREENEIHIN. Emme voi millään varmistua jokaisen harrastajan hygienian tasosta ja kaikki harjoittelemme tämän suhteen omalla vastuulla.

Erityisjärjestelyt meillä tarkoittavat seuraavia asioita:
– Entistä tarkempaa henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista (käsien pesu ja desinfiointi) ennen treenejä.
– Keskitymme treeneissä paljon yksilöharjoituksiin.
– Kontaktia pyrimme välttämään mahdollisuuksien mukaan, kunnes rajoitteet tämän osalta puretaan.

Uudet vuorot 1.6.2020-alkaen:
ma klo 17-18:30
ke klo 18-19:30 (kesän treenivuoro)

Close Menu