Oulun Hanmoodo:n Joonas Jyrinki ja Terho Kämäräinen suorittivat onnistuneesti 3.Dan -vyökokeen Alavuudella lauantaina 19.11.2022. Noin 7h kestänyt vyökoe oli raskas sekä henkisesti että fyysisesti.

Päivä kattoi seitsemän tuntia lajiosa-alueiden läpikäyntiä: lämmittely-, lihaskunto- ja liikkuvuusrutiinit, perustekniikat, välineharjoittelun, ottelu- ja itsepuolustusparitekniikat, täyskontaktiottelun, itsepuolustuksen painetestit yhtä ja useampaa vastaan, nunchaku-, keppi-, ja miekkatekniikat, murskauksen kädellä ja jalalla sekä miekalla leikkauksen. Lisäksi tehtiin ohjaajuuteen ja opettajuuteen tähtäävien näyttöjen- sekä lajiperiaatteellisen tason tarkastus. Lopuksi käytiin yleinen palautekeskustelu ja myöntöseremonia.

Boreal Hanmoodo – School of Martial Art onnittelee kovan ja pitkän työn takana olleista uusista vyöarvoista:

Janne Harju 4.dan opettaja, Seinäjoki
Joonas Jyrinki 3.dan ylempi ohjaaja, Oulu
Terho Kämäräinen 3.dan ylempi ohjaaja, Oulu
Jukka-Pekka Jyrinki 2.dan ylempi ohjaaja, Kalajoki
Janne Väliaho 2.dan ylempi ohjaaja, Alavus

Lisäksi Eero Kulla (Karkkila), Lilianna Mosina (Jyväskylä) ja Jari Vaarala (Karkkila) suorittivat 1.dan tekniikkakokeen hyväksytysti. Sertifikaatit ja vyöt ovat jo valmiina mutta niiden luovutus odottaa vielä kuntokokeen puuttuvien osien suorittamista. Onnittelut yhtä lailla päivän menestyksekkäästä läpi vetämisestä!

Kokeen valvoivat dan-kollegion Antti Junikka, Jori Pisilä ja Mikko Anttila.

Joonakselle ja Terholle 3.Dan -vyöarvo
Vasemmalta oikealle: Terho Kämäräinen, Janne Harju, Jori Pisilä, Antti Junikka, Joonas Jyrinki ja Mikko Anttila
Close Menu