Han Moo Do SM2014 -kilpailut Oulussa 17.5.2014

HMD SM2014 -kilpailut ja Oululaisen Han Moo Don 20-vuotis juhlanvuosi!

Oulun Han Moo Do ry on saanut kunniakseen järjestää Han Moo Don SM2014 -kilpailut. Oulun Han Moo Do ry juhlistaa näin samalla Oululaisen Han Moo Do toiminnan 20 vuotista taivalta. Toivotamme kaikki kilpailijat, katsojat ja median edustajat tervetulleiksi kilpailuihin. Kilpailut järjestetään Oulun urheilutalolla lauantaina 17.5.2014. Han Moo Do SM2014 -kilpailuissa kilpaillaan ottelussa ja itsepuolustusnäytöksissä. Tarkemmat aikataulut ja tietoa kilpailulajeista: yleisölle ja kilpailijoille. Tervetuloa!

Mitä on Han Moo Do?

Hanmoodo on perinteisiin korealaisiin kamppailutaitoihin pohjautuva Suomessa kehitetty kamppailulaji. Suomessa lajia on harrastettu vuodesta 1989 ja Oulussa vuodesta 1994. Laji on vuosien saatossa muuttunut ja kehittynyt, mutta perusajatus on edelleen sama. Han Moo Dossa liikkeet pyritään tekemään rennosti turhaa voimaa käyttämättä. Liikkuminen on pyöreälinjaista, mutta tietyt tekniikat hyvinkin suoraviivaisia. Han Moo Do sisältää mm. potkuja, lyöntejä, torjuntoja, heittoja, lukkoja ja hallintaotteita sekä kaatumis- ja murskaustekniikoita. Näiden lisäksi lajiin kuuluu myös asetekniikoista nunchakut, keppi ja miekka.

Han Moo Do harjoittelulla voi kehittää monipuolisesti omaa kuntoa ja terveyttä. Han Moo Don parissa pääsee haastamaan ja kehittämään itseään mukavassa seurassa. Kilpaileminen on osa Han Moo Doa ja kilpailla voi otteluissa, itsepuolustustekniikoissa, erikoispotkuissa, murskauksissa, asetekniikoissa ja kaatumistekniikoissa sekä näitä kaikkea uudella tavalla yhdistelevässä moniottelussa.

Tutustu tarkemmin lajiin alla olevien linkkien kautta.

Han Moo Do Suomessa (hanmoodo.fi)
Oulun Han Moo Do ry:n kotisivut

© 2014 Oulun Han Moo Do ry. Kaikki oikeudet pidetään